Tilbud!

Watery våddragt til børn – Gecko (3mm) – Electric Blue

Original price was: 885 kr..Current price is: 775 kr..

Få dit barn klar til vandeventyr med Watery våddragt til børn. Beskyttelse, bevægelsesfrihed og stil i én dragt. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 7993600794301710 Kategori:

Watery våddragten til børn i farven Electric Blue er den perfekte ledsager til alle vandaktiviteter. Med sin imponerende fleksibilitet og varmekapacitet er denne våddragt designet til at give dit barn den bedst mulige oplevelse i vandet. Uanset om det er sjov og leg i poolen, stående padling på havet eller åbenvands svømning, så er Watery Gecko våddragten et pålideligt valg.

Med en tykkelse på 3mm holder denne våddragt dit barn varmt og komfortabelt under alle forhold. Den tætsluttende pasform og justerbare lynlås sikrer en optimal bevægelsesfrihed og komfort, så dit barn frit kan udforske vandet uden begrænsninger. Den slidstærke neoprenkonstruktion giver en lang levetid, så din lille vandhund kan nyde mange timers sjov og leg i vandet.

Gecko våddragten er ikke kun praktisk, den er også stilfuld med sit elektrisk blå design, der skiller sig ud fra mængden. Dit barn vil helt sikkert elske at iføre sig denne flotte våddragt, som både ser godt ud og yder optimal beskyttelse.

Så uanset om dit barn er en erfaren vandsportsudøver eller bare elsker at plaske rundt i vandet, så er Watery Gecko våddragten det perfekte valg. Giv dit barn en fantastisk vandoplevelse med denne topkvalitets våddragt, som kombinerer funktionalitet, komfort og stil på bedste vis. Lad vandeventyret begynde med Watery Gecko våddragten til børn.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Watery våddragt til børn – Gecko (3mm) – Electric Blue”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.