1852 Active Svømmevest ISO 50N – Navy/Grå

249 kr.

Oplev trygheden ved vandet med 1852 Active Svømmevest. Denne ISO 50N vest kombinerer stylet design, sikkerhed og bærerkomfort i ét. Perfekt til alle vandsportsaktiviteter.

Køb her

Varenummer (SKU): 3425100195266603 Kategori:

Opdag friheden og trygheden ved at udforske vandet med 1852 Active Svømmevest ISO 50N – Navy/Grå. Denne svømmevest er ikke kun nøglen til dine vandeventyr, men også en uundværlig sikkerhedspartner.

Med enestående komfort og et design, der giver enestående bevægelsesfrihed, vil du elske at bære denne svømmevest. Den er lavet af holdbart materiale, der sikrer langvarig brug, så du kan udforske vandet uden bekymringer.

1852 Active Svømmevest ISO 50N er godkendt i henhold til ISO-standarderne og lever op til de højeste sikkerhedsstandarder. Med dens 50N-opdrift vil den holde dig flydende og hjælpe dig med at bevare din naturlige svømmeposition.

Denne svømmevest er ideel til forskellige vandaktiviteter, herunder sejlads, kano- og kajakpadling samt fiskeri. Den er også velegnet til hele familien, da den fås i forskellige størrelser, der passer til både børn og voksne.

Uanset om du nyder en stille tur på søen eller er på eventyr i bølgerne, vil 1852 Active Svømmevest ISO 50N give dig sikkerhed og ro i sindet. Så kom ud på vandet og lad denne svømmevest føre dig til nye oplevelser.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “1852 Active Svømmevest ISO 50N – Navy/Grå”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.