Airfun Sæde, løst t/paddleboard – 13230

299 kr.

Få det bedste ud af din paddleboarding-oplevelse med Airfun Sæde. Komfortabelt og justerbart, dette sæde forvandler dit paddleboard til en luksuriøs flydende lounge.

Køb her

Varenummer (SKU): 5348500406604281 Kategori:

Få en fantastisk oplevelse på vandet med Airfun Sæde, løst t/paddleboard – 13230. Opgrader dit paddleboard med dette komfortable og stilfulde sæde, der er designet til at give dig den bedst mulige komfort under din paddleboarding-oplevelse.

Dette sæde er udstyret med isyet skum, der garanterer en behagelig siddeoplevelse, selv under de længste ture. Og med det medfølgende ryglæn får du ekstra støtte til din ryg, så du kan nyde turen uden ubehag.

Sædet har en størrelse på 31 x 38 cm og ryglænet måler 45 x 52 cm, hvilket giver dig tilstrækkelig plads til at finde den perfekte siddestilling. Og takket være det løse design kan det nemt monteres og fjernes efter behov, så du kan tilpasse din paddleboard-oplevelse som du ønsker det.

Så giv dig selv den ultimative komfort på vandet med Airfun Sæde, løst t/paddleboard – 13230. Uanset om du er en erfaren paddleboarder eller nybegynder, vil dette sæde tage din oplevelse til det næste niveau. Så hop ombord, slap af og nyd turen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Airfun Sæde, løst t/paddleboard – 13230”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.