Tilbud!

Beco svømmevest til børn (1-6 år) – Sealife – Lyseblå/lyserød

Original price was: 435 kr..Current price is: 389 kr..

Gør svømmetræningen til en leg med Beco svømmevest til børn. Beskyt dit barn sikkert og stilfuldt med denne lyseblå/lyserøde vest.

Køb her

Varenummer (SKU): 7993601579740973 Kategori:

Tag dine børn på et spændende eventyr i vandet med den fantastiske Beco svømmevest til børn i Sealife-designet. Denne lyseblå/lyserøde svømmevest er det perfekte valg for børn i alderen 1-6 år, der ønsker at udforske vandet på en sikker og tryg måde.

Med sin høje kvalitet og holdbare materialer sikrer denne svømmevest, at dine børn kan bevæge sig frit og komfortabelt i vandet. Den er konstrueret med sikkerhed som første prioritet og er udstyret med justerbare stropper og lynlås i fronten, hvilket sikrer en perfekt pasform og forhindrer, at vesten glider af.

Svømmevesten er udstyret med en indbygget fløjte, så dine børn kan tilkalde opmærksomhed i nødstilfælde. Den er også designet med øjnene på dristige eventyrere og små oppdagelsesrejsende, der vil blive begejstret for de søde sea life-motiver, der pryder vesten.

Lad dine børn udfolde sig i vandet på en sikker og sjov måde med Beco svømmevesten i Sealife-designet. Den vil give dine børn selvtilliden til at prøve nye ting og samtidig bevare deres tryghed i vandet. Gå ikke glip af denne fantastiske mulighed for at skabe uforglemmelige øjeblikke i vandet med din familie. Bestil din Beco svømmevest i dag og lad eventyret begynde.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Beco svømmevest til børn (1-6 år) – Sealife – Lyseblå/lyserød”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.