Tilbud!

ION Mini Grom Badeponcho Børn (60-110)

Original price was: 329 kr..Current price is: 279 kr..

Opdag den ultimative badeponcho til børn. ION Mini Grom Badeponcho kombinerer komfort, kvalitet og cool design. Gør strandturen endnu mere sjov for dine små vandhunde.

Køb her

Varenummer (SKU): 3425100195273032 Kategori:

Opdateret produktnavn: ION Mini Grom Badeponcho Børn (60-110), Pris: 279.00

Drømmer dit barn om at være en sand vandkriger? Så er ION Mini Grom Badeponcho den perfekte følgesvend til stranden eller poolen. Med denne badeponcho kan dit barn blive indhyllet i ren komfort og stil.

ION Mini Grom Badeponcho er specielt designet til børn i alderen 60-110, og den er skabt med omtanke for både form og funktion. Den bløde og absorberende materiale sikrer, at dit barn kan tørre sig effektivt og hurtigt efter en svømmetur, samtidig med at den holder dem varme.

Denne badeponcho er mere end bare et almindeligt håndklæde. Den fungerer som en praktisk og sjov påklædning efter vandleg. Dit barn kan træde ud af vandet og lige ind i deres egen lille cocon af komfort. Den smarte hætte og de justerbare trykknapper gør det nemt for dit barn at få den på og af, så de kan føle sig som en vaskeægte strandhelt eller havprinsesse.

ION Mini Grom Badeponcho er lavet af holdbare materialer, der tåler gentagen brug og vask. Den kan nemt foldes sammen og pakkes i strandtasken, så den er lige ved hånden, når eventyret kalder.

Forkæl dit barn med ION Mini Grom Badeponcho og giv dem den bedste oplevelse ved vandet. Lad deres fantasi flyve frit, mens de føler sig godt tilpas og fashionable på samme tid. Så kan du nyde at se dem erobre bølgerne med et smil på læben.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “ION Mini Grom Badeponcho Børn (60-110)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.