Tilbud!

Svømmevest – 3 år – Bestway Swim Safe Abc

Original price was: 60 kr..Current price is: 30 kr..

Gør badeoplevelsen sikker og sjov for dit barn med vores Svømmevest fra Bestway Swim Safe Abc. Sikkerhed og støtte i vandet. Perfekt til 3-årige.

Køb her

Varenummer (SKU): 4884600128381863 Kategori:

Vores Svømmevest – 3 år – Bestway Swim Safe Abc er den ultimative løsning til at give dit barn både frihed og sikkerhed i vandet. Med denne oppustelige svømmevest kan dit barn nyde en fantastisk svømmeoplevelse, samtidig med at du kan have fuldstændig ro i sindet.

Svømmevesten er designet til børn i alderen 3-6 år og er perfekt til at hjælpe dem med at udvikle deres svømmefærdigheder. Med dens behagelige og justerbare pasform, kan svømmevesten tilpasses til din lille vandguldlocks størrelse og form, så den sidder helt perfekt på kroppen.

Med Swim Safe ABC WonderSplash er sikkerhed i højsædet. Vesten er udstyret med solide lynlåse og trykknap, så den holdes sikkert på plads, når dit barn bevæger sig i vandet. Den robuste konstruktion og det holdbare materiale sikrer, at svømmevesten er i stand til at modstå vandets påvirkning og holde i lang tid.

Giv dit barn muligheden for at udforske vandet i fuld tillid og med den nødvendige støtte. Denne svømmevest er et fantastisk valg, når dit barn begynder at lære at svømme. Med vores Svømmevest – 3 år – Bestway Swim Safe Abc kan de være sikre og trygge, mens de bevæger sig rundt i vandet.

Så gør dig klar til en sommer fyldt med sjov og splash, hvor dit barn kan opdage magien ved at svømme med vores fantastiske oppustelige svømmevest. Gå ikke glip af chancen for at give dit barn den bedste oplevelse i vandet med vores Svømmevest – 3 år – Bestway Swim Safe Abc.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Svømmevest – 3 år – Bestway Swim Safe Abc”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.