Tilbud!

Watery badeponcho til junior – Microfiber – Sort

Original price was: 289 kr..Current price is: 239 kr..

Få dit barn til at elske at tørre sig af med vores Watery badeponcho. Med sin bløde og absorberende mikrofiber vil den gøre badetid til en leg. Perfekt til leg og hygge efter en svømmetur.

Køb her

Varenummer (SKU): 7993600864613952 Kategori:

Tag dit barns badeoplevelse til nye højder med vores Watery badeponcho til junior. Denne sortfarvede badeponcho er lavet af superblød microfiber, der sikrer en behagelig og hurtig tørring efter badet.

Denne poncho er perfekt til små livsnydere, der elsker at være i vandet. Den lette og absorberende microfiber er skånsom mod dit barns sarte hud og hjælper med at holde dem varme, mens de leger ved poolen eller stranden.

Vores Watery badeponcho har en justerbar knaplukning, der sikrer en god pasform og gør det nemt for dit barn at tage ponchoen af og på. Den hætte, der er fastgjort til ponchoen, tilføjer et ekstra lag af komfort og varme til dit barns hoved og hårtørring.

Denne badeponcho er ikke kun praktisk, men den er også stilfuld. Den sorte farve giver et moderne og tidløst udseende, der passer til enhver stil. Din lille vandhund vil se smart ud og føle sig fantastisk i denne badeponcho.

Så gør den næste badeoplevelse til noget særligt for dit barn med vores Watery badeponcho til junior. Vores produkt kombinerer funktionalitet, komfort og stil for at opfylde alle dine forventninger til en badeponcho. Dyk ind i vandets verden og gør badetid til en fornøjelse for dit barn med vores eksklusive badeponcho.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Watery badeponcho til junior – Microfiber – Sort”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.