Tilbud!

Watery neopren handsker – Reptile (3mm) – Sort

Original price was: 299 kr..Current price is: 239 kr..

Opdag den ultimative præstation med Watery neopren handsker – Reptile (3mm) i sort. Sælgende design, skridsikre og perfekt til enhver vandsport.

Køb her

Varenummer (SKU): 7993601050360169 Kategori:

Når du er klar til at erobre vandet, så er vores Watery neopren handsker – Reptile (3mm) – Sort de perfekte rejsefæller. Denne fantastiske handske kombinerer stil, funktionalitet og komfort på en enestående måde.

Det unikke reptilmønster i sort gør disse handsker til et statement stykke, der skiller sig ud fra de traditionelle neoprenhandsker. Du vil føle dig som en sand vandens konge eller dronning med disse handske.

Men det handler ikke kun om stil – disse handsker tilbyder også en fremragende beskyttelse og varmeisolering. Med en tykkelse på 3 mm holdes dine hænder varme, selvom vandet er køligt. Neoprenmaterialet er yderst slidstærkt og tilpasser sig perfekt til håndens form for en behagelig og fleksibel pasform.

Med et strækbart neoprenmateriale og en justerbar lukning er disse handsker lette at tage af og på, og du vil aldrig føle dig begrænset i dine bevægelser. Uanset om du nyder vandsport som dykning, snorkling, surfing eller kajaksejlads, giver disse handsker dig den nødvendige taktile fornemmelse og greb, så du kan præstere på dit højeste niveau.

Så gør dig klar til at erobre vandet som aldrig før med vores Watery neopren handsker – Reptile (3 mm) – Sort. De er mere end bare en accessory – de er din ultimative partner i vandet. Se selv, hvor langt de kan tage dig på din næste vandeventyr.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Watery neopren handsker – Reptile (3mm) – Sort”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.