Tilbud!

Watery svømmevest til børn (1-6 år) – Splashy – Lilla

Original price was: 395 kr..Current price is: 345 kr..

Gør svømning sikkert og sjovt med Splashy svømmevesten til børn. Den er designet til at passe børn i alderen 1-6 år og giver dem fri bevægelighed i vandet. Sælg dit produkt til den potentielle kunde ved at spille på USP’er.

Køb her

Varenummer (SKU): 7993601616018035 Kategori:

Splashy-lilla Watery svømmevesten er den perfekte ledsager til dit eventyrlystne barns vandoplevelser. Med sin levende lilla farve og høj komfort vil denne svømmevest give dit barn den ultimative følelse af sikkerhed og frihed i vandet.

Lavet specielt til børn i alderen 1-6 år, er denne svømmevest designet til at give optimal bevægelsesfrihed. Den er lavet af letvægtsmateriale, der ikke kun er behageligt at have på, men også tillader dit barn at bevæge sig uden begrænsninger.

Splashy-lilla Watery svømmevesten er udstyret med justerbare stropper, der sikrer en perfekt pasform til alle kropstyper. Den er nem at tage på og af, hvilket gør det til en leg at klæde dit barn på til deres næste vandeventyr.

Svømmevesten er udført med iøjnefaldende detaljer og har en integreret fløjte, så dit barn altid kan gøre opmærksom på sig selv, hvis der skulle opstå behov for assistance. Desuden har den en praktisk lomme, hvor dit barn kan opbevare små skatte eller vigtige ting, mens de udforsker vandets verden.

Giv dit barn den ultimative vandoplevelse med Splashy-lilla Watery svømmevesten. Sikkerhed og komfort i én pakke – fordi intet kan stoppe deres eventyrlyst.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Watery svømmevest til børn (1-6 år) – Splashy – Lilla”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.