Tilbud!

Watery våddragt til børn – Calypso Full-Body – Coral/mørkeblå

Original price was: 585 kr..Current price is: 435 kr..

Få dit barn klar til vandeventyr med Watery våddragten til børn. Denne Calypso Full-Body våddragt i coral/mørkeblå er perfekt til sikkerhed og stil i vandet.

Køb her

Varenummer (SKU): 7993600032133519 Kategori:

Når vejret bliver koldere og vandet mere påtrængende, er det vigtigt at sikre, at vores små vandhunde stadig kan nyde deres tid i vandet uden at fryse. Med vores Watery våddragt til børn – Calypso Full-Body – Coral/mørkeblå behøver du ikke bekymre dig om kulde eller ubehag.

Denne fantastiske våddragt er designet specielt til børn og er fremstillet af høj kvalitet, fleksibelt neoprenmateriale, der sikrer en behagelig pasform og fremragende bevægelsesfrihed. Den holdbare konstruktion og de flade sømme sikrer, at dragten kan holde til alle de legende aktiviteter, som børnene elsker så meget.

Watery våddragten har en fuld kropslængde, der sikrer, at alle dele af kroppen er dækket, og isolerer dit barn fra kold vind og vand. Denne dragt har en stilfuld kombination af farver, med koralfarvede detaljer og en mørkeblå base, der skiller sig ud på stranden.

Våddragten har også en praktisk lynlås bagpå, der gør den let at komme i og ud af. Den sikrer også, at dragten sidder sikkert på plads under aktiv leg og svømning. Med Watery våddragten kan dit barn udforske vandsport, svømme eller bare have det sjovt uden at bekymre sig om koldt vejr eller begrænsninger.

Så om det er en dag på stranden, en tur i svømmehallen eller bare vandleg i haven, så er vores Watery våddragt til børn – Calypso Full-Body – Coral/mørkeblå den perfekte ledsager. Lad dit barn opleve friheden og glæden ved at være i vandet uden at fryse. Bestil i dag og lad sommertiden med vandet vare hele året rundt.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Watery våddragt til børn – Calypso Full-Body – Coral/mørkeblå”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.