Tilbud!

ZONE3 våddragt til herre – Vision – Sort/blå

Original price was: 2.415 kr..Current price is: 1.689 kr..

Vores ZONE3 Vision våddragt til herre i sort/blå kombinerer komfort, fleksibilitet og performance. Oplev samme følelse som de professionelle i vandet.

Køb her

Varenummer (SKU): 7993600259021567 Kategori:

Våddragter har aldrig været mere avancerede og innovative end ZONE3 Vision våddragten til herrer. Dette er ikke kun en almindelig våddragt, det er en uovertruffen præstationspartner til dine svømmeture i åbent vand.

Med en perfekt kombination af fleksibilitet, komfort og udholdenhed sikrer denne Vision våddragt dig en ekstra fordel på dit næste svømmeventyr. Den er designet til at give fuld bevægelsesfrihed og minimere modstanden i vandet, så du kan fokusere på din teknik og opnå maksimal hastighed.

Denne sorte og blå våddragt er ikke kun visuelt appellerende, men er også konstrueret af teknisk avancerede materialer. Den åndbare neopren i kombination med det 5 mm tykke panel i brystet forbedrer din opdrift og holder dig varm, selv i de koldeste vandtemperaturer.

Med ZONE3 Vision vil du opleve en perfekt pasform takket være den justerbare nakkelukning og det ergonomiske design, der følger dine kropskurver. Dragten er også udstyret med en lynlås på bagsiden, der sikrer nem på- og afklædning.

Uanset om du er en erfaren svømmer eller bare begynder din rejse inden for åbent vand svømning, vil ZONE3 Vision våddragten være din trofaste følgesvend. Giv dig selv den ultimative konkurrencefordel og opnå uforglemmelige præstationer med denne fantastiske våddragt. Vælg kvalitet, vælg ZONE3 Vision.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “ZONE3 våddragt til herre – Vision – Sort/blå”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.