Base Våddragt Junior Lang Model (125 cm) – Sort/Rød

249 kr.

Få dit barn klar til eventyr med vores Base Våddragt Junior Lang Model. Den perfekte kombination af stil, komfort og beskyttelse. Køb den nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 3425100194260299 Kategori:

Gør dig klar til uforglemmelige sommereventyr med vores Base Våddragt Junior Lang Model i en smart sort og rød farvekombination. Denne våddragt er specielt designet til juniorer og børn i en længde på 125 cm, så de kan nyde vandet i fuld komfort og stil.

Vores våddragt er ikke kun super praktisk, men også utroligt varm. Med sine lange arme og ben er den perfekt til sommerbrug, hvor den beskytter mod det kolde vand og bevarer kroppens varme. Så uanset om det er en tur til stranden, poolen eller snorkling, er vores våddragt det ideelle valg.

Den klassiske back-zip lynlås gør det let at tage dragten af og på, så det bliver en leg for både børn og forældre. Du behøver ikke bekymre dig om mængden af bevægelsesfrihed, da vores våddragt er designet til at give optimal fleksibilitet og komfort under aktiviteter i vandet.

Så forbered dig på spændende vandeventyr og sikre dine børns sjov og sikkerhed med vores Base Våddragt Junior Lang Model. Denne våddragt vil med garanti blive et hit blandt både børn og forældre og vil skabe minder for livet. Så tag afsted og udforsk vandets magi med stil.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Base Våddragt Junior Lang Model (125 cm) – Sort/Rød”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.