Tilbud!

Watery våddragt til børn – Calypso Full-Body – Grå/sort

Original price was: 585 kr..Current price is: 435 kr..

Gør vandleg sjov og sikker med Calypso Full-Body våddragten. Den perfekte pasform og kvalitet giver børnene ubegrænset bevægelse og beskyttelse.

Køb her

Varenummer (SKU): 7993600195752339 Kategori:

Forvandl dit barns svømmetur til et uforglemmeligt eventyr med den fantastiske Watery våddragt til børn – Calypso Full-Body i grå/sort. Med denne våddragt kan dit barn nemt og sikkert udforske vandets verden og nyde hver eneste svømmetur.

Denne våddragt er designet med komfort og bevægelsesfrihed for øje. Den er lavet af en blød og strækbar neopren, der sikrer en behagelig pasform og muliggør naturlig bevægelse i vandet. Dit barn vil føle sig tryg og beskyttet, da våddragten sikrer en effektiv isolering mod kulden og solen.

Calypso Full-Body våddragten er også ekstremt holdbar og slidstærk. Den er designet til at modstå de udfordringer, som børn kan udsætte den for under leg og sjov i vandet. Uanset om det er svømning, snorkling eller boogieboarding, vil denne våddragt stå imod det hele og give dit barn mulighed for en fornyet begejstring for vandsport.

Med sin moderne grå/sorte farve vil denne våddragt også gøre dit barn til en ægte vandentusiast. Det stilfulde design og de flotte kontrastdetaljer giver en ekstra dimension til udseendet og gør dit barn til centrum for opmærksomhed ved poolen eller på stranden.

Så giv dit barn oplevelsen af komfort, beskyttelse og stil med Watery våddragt til børn – Calypso Full-Body i grå/sort. Lad eventyret begynde.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Watery våddragt til børn – Calypso Full-Body – Grå/sort”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.