Tilbud!

Watery våddragt til børn – Calypso Langærmet – Grøn/sort

Original price was: 405 kr..Current price is: 315 kr..

Gør svømmeoplevelsen uforglemmelig for dit barn med vores Watery våddragt. Den langærmede Calypso dragt i grøn/sort er perfekt til vandaktiviteter. Køb nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 7993600334926918 Kategori:

Watery våddragt til børn – Calypso Langærmet – Grøn/sort er den ultimative dragt til små eventyrlystne vandelskere. Denne våddragt er designet med komfort og bevægelighed i tankerne, så dit barn kan udforske vandet uden begrænsninger.

Den grønne og sorte farvekombination giver et friskt og energisk udtryk, der vil appellere til enhver ung vandhund. Den langærmede stil beskytter også mod solens skadelige stråler og giver ekstra varme i køligere vand.

Watery våddragten er fremstillet af højkvalitets neopren-materiale, der sikrer en behagelig pasform og en fremragende bevægelsesfrihed. Den dobbeltlimede og syet konstruktion garanterer også holdbarhed og modstand mod revner og slitage.

Dragten er let at tage på og af, takket være den praktiske lynlås på bagsiden. Den tætsiddende pasform sikrer også, at dragten bliver siddende ordentligt på plads under vandleg.

Watery våddragt til børn – Calypso Langærmet – Grøn/sort er ikke kun en dragt, det er en indgang til frihed og sjov i vandet. Lad dit barn udfolde sig og skabe uforglemmelige minder med denne fantastiske våddragt.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Watery våddragt til børn – Calypso Langærmet – Grøn/sort”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.