Jaws Slosh Våddragt Shampoo & Conditioner – 118ml

119 kr.

Få din våddragt til at skinne som ny med Jaws Slosh Våddragtshampoo og balsam – bevar fleksibilitet og forlæng dragtens levetid.

Køb her

Varenummer (SKU): 3425100197820106 Kategori:

Jaws Slosh Våddragt Shampoo & Conditioner er den ultimative løsning til at holde din våddragt i perfekt stand. Denne lille, praktiske flaske indeholder en unik formel, der effektivt fjerner snavs, salt, lugt og andre urenheder fra din våddragt og neopren tilbehør.

Med Jaws Slosh Shampoo & Conditioner kan du nemt og hurtigt rengøre din våddragt efter en lang dag i vandet. Den skånsomme, men alligevel kraftfulde formel trænger dybt ind i neoprenet for at fjerne alle spor af snavs og lugt, samtidig med at den bevare neoprenets elasticitet og fleksibilitet.

Denne 2-i-1 formel fungerer som både shampoo og balsam, hvilket gør det til en nem og bekvem løsning til rengøring af din våddragt. Du behøver ikke længere at bekymre dig om at bruge flere produkter eller komplekse rengøringsmetoder – Jaws Slosh Shampoo & Conditioner giver dig alt hvad du har brug for i én praktisk flaske.

Med sin kompakte størrelse på 118 ml er denne flaske nem at have med på farten, så du altid kan holde din våddragt frisk og ren, uanset hvor eventyret fører dig hen. Tag kontrol over vedligeholdelsen af din våddragt og invester i Jaws Slosh Shampoo & Conditioner – det bedste valg for dig og din dragt. Gør dig klar til at stige til nye højder i komfort og stil med denne fantastiske rengøringsløsning fra Jaws Slosh.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Jaws Slosh Våddragt Shampoo & Conditioner – 118ml”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.